Почитувани,

Ве покануваме на годишното Собрание на Здружение на социолози на
Република Македонија – ЗСМ, кое ќе се одржи на 18.12.2021 (сабота) со
почеток во 12.00 часот, на платформата Zoom.

Со оглед дека на Собранието ќе има избор на членови во телата на ЗСМ
(Претседател, Управен одбор, Надзорен одбор) и избор на Главен и
одговорен уредник на списанието Социолошка ревија, ги замолуваме
заинтересираните кандидати да ја пријават својата кандидатура на мејлот contact@sociolozi.org.mk.

Дневниот ред за Собранието на следниот линк:

http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2021/12/dneven-red_sobranie-ZSM-2021.pdf

Линкот за вклучување на Zoom:

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/89976897777?pwd=eDhCZS80YUdYVWJkNzlhaGJRcVMwZz09
Meeting ID: 899 7689 7777
Passcode: j0VwUT

Со почит,

Гордана Трајкова Костовска
Претседател на ЗСМ

Владо АнчевНовостиПочитувани, Ве покануваме на годишното Собрание на Здружение на социолози наРепублика Македонија - ЗСМ, кое ќе се одржи на 18.12.2021 (сабота) сопочеток во 12.00 часот, на платформата Zoom. Со оглед дека на Собранието ќе има избор на членови во телата на ЗСМ(Претседател, Управен одбор, Надзорен одбор) и избор на Главен иодговорен...ЗСРМ