Европската социолошка асоцијација го објави повикот за студенти на докторски студии, за учество на летната школа “Enhancing Sociology – Strengthening Sociologists”, којашто ќе се одржи во Љубљана, на 21 и 22 септември 2020.

Крајниот рок за пријавување на школата е 1 март 2020.

Повеќе детали на следниот линк: http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2020/01/ESA_PhD_Summer_School_2020_Call_for_Applications-1.pdf

Владо АнчевНовостиЕвропската социолошка асоцијација го објави повикот за студенти на докторски студии, за учество на летната школа 'Enhancing Sociology - Strengthening Sociologists', којашто ќе се одржи во Љубљана, на 21 и 22 септември 2020. Крајниот рок за пријавување на школата е 1 март 2020. Повеќе детали на следниот линк: http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2020/01/ESA_PhD_Summer_School_2020_Call_for_Applications-1.pdfЗСРМ