Site announcements

Picture of Admin User
НАСКОРО
by Admin User - Thursday, 2 November 2017, 8:34 AM
 

Наскоро, целосно функционална платформа на Здружението на Социолози!

 

Available courses

Најнови активности на Здружението

Најнови активности на Здружението

Огласна табла, со податоци за тековни активности на здружението. Но...
Course

СУГС Георги Димитров (Скопје)

СУГС Георги Димитров (Скопје)

Материјали достапни во рамките на СУГС Георги Димитров!
Course

Библиотека - разни материјали корисни за наставата

Библиотека - разни материјали корисни за наставата

Идејата на овој дел од Мудл е да се користи како дигитална библиоте...
Course
20170417 Индикатори.pdf20170417 Индикатори.pdf

Социологија на интернет

Социологија на интернет

Овој курс опфаќа материјали посветени на социологијата на користење...
Course