Здружение на социолози на Република Македонија

Archives for Магацин

Можност за вработување – Библиотекар Институт за социологија

Филозофскиот факултет во Скопје, Институт за социологија бара БИБЛИОТЕКАР. Повеќе информации на следниот линк
Продолжи со читање

Магацин на скенирани книги од доменот на Социологијата

На следниот линк може да се најдат скенираните книги и статии од поширокиот домен на социологијата. Ве молиме имајте трпение, магацинот сеуште се полни и истиот е далеку од среден.…
Продолжи со читање