Почитувани,

Ве покануваме на годишното Собрание на Здружението на социолозите на
Република Македонија – ЗСМ, кое што ќе се одржи на 02.02.2019 (сабота)
со почеток во 10.00 часот, во Амфитеатар 4 на Филозофскиот факултет во
Скопје.

Дневниот ред за Собранието.

По завршување на Собранието, со почеток од 12.30 часот ќе биде одржана
Обука за наставници: Упатства за реализација на екстерниот матурски
испит по предметот Социологија во средното образование.

Би сакале да Ве потсетиме и околу подмирувањето на членарината.
Годишната членарина изнесува:
за вработени: 300 денари
– за невработени: 150 денари
Уплатата се врши на сметката: 300000001014268 на Комерцијална банка АД-Скопје

Во прилог Ви испраќаме Пристапница за членство во ЗСМ, која што би Ве
замолиле да ја пополните и да ни ја испратите на следната мејл адреса
(contact@sociolozi.org.mk).

Би Ве замолиле оваа информација да ја проследите и до други колеги кои
би биле заинтересирани да членуваат во ЗСМ.

Срдечен поздрав,

Константин Миноски
Претседател на ЗСМ

Boris StipcarovНадградба на наставаНовостиПочитувани, Ве покануваме на годишното Собрание на Здружението на социолозите на Република Македонија - ЗСМ, кое што ќе се одржи на 02.02.2019 (сабота) со почеток во 10.00 часот, во Амфитеатар 4 на Филозофскиот факултет во Скопје. Дневниот ред за Собранието. По завршување на Собранието, со почеток од 12.30 часот ќе биде одржана Обука за наставници: Упатства...ЗСРМ