На следниот линк може да се најдат скенираните книги и статии од поширокиот домен на социологијата.

https://drive.google.com/drive/folders/1s__PLyebjaOTlB8wjg6JYLOzSDG-Q8zw

Ве молиме имајте трпение, магацинот сеуште се полни и истиот е далеку од среден. Материјалите сеуште се во работна верзија.

Создавањето и полнењето на „Магацинот“ е поддржан од локалната канцеларија на Фондацијата Конрад Аденауер во Скопје.

 

Boris StipcarovМагацинНа следниот линк може да се најдат скенираните книги и статии од поширокиот домен на социологијата. https://drive.google.com/drive/folders/1s__PLyebjaOTlB8wjg6JYLOzSDG-Q8zw Ве молиме имајте трпение, магацинот сеуште се полни и истиот е далеку од среден. Материјалите сеуште се во работна верзија. Создавањето и полнењето на „Магацинот“ е поддржан од локалната канцеларија на Фондацијата Конрад Аденауер во...ЗСРМ