Почитувани,

Согласно правилникот за организација на натпреварите подготвен од Министерството за образование и наука, натпреварите се организираат на три нивоа: општинско, регионално и државно. Здружението на социолози на РМ (ЗСМ) натпреварите ќе ги организира и реализира согласно овој правилник.

На 28 април 2018 планираме да го реализираме регионалниот натпревар. За таа цел ги покануваме сите зиантереисрани да земат учество на истиот. За местото на одржување на натпреварот дополнително ќе има известување.

Симнете го Повикот за натпреварите.

Симнете ja Формата за пријавување за натпреварите.

Правилникот за натпреварите по Социологија 

Правилникот за натпреварите по Граѓанско образование.

Дополнителни информации може да добиете доколку испратите порака на службениот мејл на ЗСРМ

http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2017/08/a0011.jpghttp://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2017/08/a0011-150x127.jpgBoris StipcarovНатпревариНовостиПроектиПочитувани, Согласно правилникот за организација на натпреварите подготвен од Министерството за образование и наука, натпреварите се организираат на три нивоа: општинско, регионално и државно. Здружението на социолози на РМ (ЗСМ) натпреварите ќе ги организира и реализира согласно овој правилник. На 28 април 2018 планираме да го реализираме регионалниот натпревар. За таа...ЗСРМ