Почитувани,

На следниот линк може да ги најдете се резултатите од Државниот натпревар по Социологија и Граѓанско образование.

РЕЗУЛТАТИ 2018

Со почит,
Здружение на социолози на РМ

Boris StipcarovНатпревариНовостиПочитувани, На следниот линк може да ги најдете се резултатите од Државниот натпревар по Социологија и Граѓанско образование. РЕЗУЛТАТИ 2018 Со почит, Здружение на социолози на РМЗСРМ