Консултантска фирма од Скопје бара соработници Социолози.

Повеќе информации на следниот линк: Оглас

Пријавување до 07.02.2019.

 

Boris StipcarovНовостиКонсултантска фирма од Скопје бара соработници Социолози. Повеќе информации на следниот линк: Оглас Пријавување до 07.02.2019.  ЗСРМ