Здружение на социолози на Република Македонија

Author Archives: admin

Собрание на Здружение на социолози на Република Македонија – ЗСМ на 16.04.2022

Почитувани, Ве покануваме на вонредното Собрание на Здружението на социолози на Република Македонија - ЗСМ, кое ќе се одржи на (сабота) со почеток во часот, на Филозофскиот факултет во Скопје.…
Продолжи со читање

Промоција на книгата „Прилози за историјата на социолошката методологија“

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ПРИЛОЗИ ЗА ИСТОРИЈАТА НА СОЦИОЛОШКАТА МЕТОДОЛОГИЈАОД ПРОФ.Д-Р ПЕТРЕ Т. ГЕОРГИЕВСКИ „Матица македонска“ од Скопје, среда, 15 септември ќе ја промовира книгата „Прилози за историјата на социолошката методологија“…
Продолжи со читање
Новости

Повик за трудови * Рок до 31.03.2021

Здружението на социолози на Република Македонија го објавува повикот за трудови за регионалната конференција "Trust and Well-Being in the Balkans". Здружението на социолози на Република Македонија е партнер-организација во рамки…
Продолжи со читање

НОВ веб сајт

Здружението на социолози на Република Македонија, со финансиска поддршка на фондацијата Конрад Аденауер, канцеларија во Скопје, ќе го реализира проектот: „Надградба на граѓанските, социо-политичките и демократските капацитети на средношколските наставници…
Продолжи со читање