Здружението на социолози на Република Македонија, со финансиска поддршка на фондацијата Конрад Аденауер, канцеларија во Скопје, ќе го реализира проектот: „Надградба на граѓанските, социо-политичките и демократските капацитети на средношколските наставници по Социологија и Граѓанско образование, и нивните ученици во Република Македонија“.

Дел од проекот е и надградба на интернет страница, како и инсталирање на бесплатната платформа за учење и соработка MOODLE.

adminНовостиsocioloziЗдружението на социолози на Република Македонија, со финансиска поддршка на фондацијата Конрад Аденауер, канцеларија во Скопје, ќе го реализира проектот: „Надградба на граѓанските, социо-политичките и демократските капацитети на средношколските наставници по Социологија и Граѓанско образование, и нивните ученици во Република Македонија“. Дел од проекот е и надградба на интернет...ЗСРМ