Писмо – реакција по повод изјавата на министерката за труд и социјална политика м-р Јована Тренчовска во врска со препораките за безбедност во училиштата.

Симни тука

adminНовостиПисмо - реакција по повод изјавата на министерката за труд и социјална политика м-р Јована Тренчовска во врска со препораките за безбедност во училиштата. Симни тукаЗСРМ