Здружението на социолози на Република Македонија го објавува повикот за трудови за регионалната конференција “Trust and Well-Being in the Balkans”.

Здружението на социолози на Република Македонија е партнер-организација во рамки на проектот, којшто е поддржан од Меѓународната социолошка асоцијација (ISA), а се спроведува во соработка со асоцијациите на социолози од Бугарија, Романија и Србија.

Конференцијата ќе се одржи од 30 септември до 1 октомври 2021 во Софија, Бугарија.

Повеќе детали за конференцијата на следниот линк:

http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2021/02/Trust-Conference-BSA_2021_Call-for-papers.pdf

http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2021/02/31032021.jpghttp://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2021/02/31032021-150x150.jpgadminНовостиПроектиЗдружението на социолози на Република Македонија го објавува повикот за трудови за регионалната конференција 'Trust and Well-Being in the Balkans'. Здружението на социолози на Република Македонија е партнер-организација во рамки на проектот, којшто е поддржан од Меѓународната социолошка асоцијација (ISA), а се спроведува во соработка со асоцијациите на социолози од...ЗСРМ