Почитувани,

Ве покануваме на вонредното Собрание на Здружението на социолози на Република Македонија – ЗСМ, кое ќе се одржи на 16.04.2022 (сабота) со почеток во 10.30 часот, на Филозофскиот факултет во Скопје.

Линк за дневниот ред на Собранието:

http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2022/04/dneven-red_sobranie-ZSM-16-april-2022.pdf

adminНовостиПочитувани, Ве покануваме на вонредното Собрание на Здружението на социолози на Република Македонија - ЗСМ, кое ќе се одржи на 16.04.2022 (сабота) со почеток во 10.30 часот, на Филозофскиот факултет во Скопје. Линк за дневниот ред на Собранието: http://www.sociolozi.org.mk/wp-content/uploads/2022/04/dneven-red_sobranie-ZSM-16-april-2022.pdfЗСРМ