Здружение на социолози на Република Македонија

Archives for 2021

Годишно Собрание на Здружение на социолози на РМ – 18.12.2021

Почитувани, Ве покануваме на годишното Собрание на Здружение на социолози наРепублика Македонија - ЗСМ, кое ќе се одржи на (сабота) сопочеток во часот, на платформата Zoom. Со оглед дека на…
Продолжи со читање

Повик за истражувачки проекти на тема Културна еволуција, краен рок 5-ти јануари 2022

Информации за повикот на следниот линк:
Продолжи со читање

Промоција на книгата „Прилози за историјата на социолошката методологија“

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ПРИЛОЗИ ЗА ИСТОРИЈАТА НА СОЦИОЛОШКАТА МЕТОДОЛОГИЈАОД ПРОФ.Д-Р ПЕТРЕ Т. ГЕОРГИЕВСКИ „Матица македонска“ од Скопје, среда, 15 септември ќе ја промовира книгата „Прилози за историјата на социолошката методологија“…
Продолжи со читање
Новости

Повик за трудови * Рок до 31.03.2021

Здружението на социолози на Република Македонија го објавува повикот за трудови за регионалната конференција "Trust and Well-Being in the Balkans". Здружението на социолози на Република Македонија е партнер-организација во рамки…
Продолжи со читање